Yin yoga is een zachte meditatieve practice. In een Yin Yogales worden zittende en liggende houdingen 3-5 minuten vastgehouden. Hierdoor wordt het bindweefsel in het lichaam gestimuleerd, de spieren zijn volkomen ontspannen. Yin Yoga werkt met de meridianen van de Chinese geneeskunde, de taoïstische filosofie en boeddhistische meditatietechnieken. Yin Yoga heeft een positief effect op de organen, het immuunsysteem, de spieren en de gewrichten.

De bedoeling van Yoga Nidra is bewust ontspannen, om zodoende spanningen in lichaam en geest los te laten. In Yoga Nidra word je in een diepe staat van ontspanning gebracht door het steeds verder loslaten van spanning in ieder deel van het lichaam. Je gaat je daardoor meer open voelen. Yoga Nidra is de tegenpool van stress.

Naast de studio’s waar ik lesgeef kan Yin Yoga en Yoga Nidra op aanvraag gegeven worden. Privé, 1 op 1 of in een groepje dat zelf is samengesteld. Ook bedrijfsyoga behoort tot de mogelijkheden. De les kan aan huis, op locatie of op mijn eigen locatie plaatsvinden.

Voor meer informatie of vragen kunt u rechtstreeks via email of telefoon contact opnemen of via tabblad Aanmelden.

Recommandaties:

* Wat een heerlijke Yin stem heb je! Jasmijn

* Op een zachte en veilige manier geef je les. Heel prettig om zo dieper met jezelf verbonden te raken. Freek

* Onwijs bedankt voor de heerlijke yogales. Ik kwam helemaal zen thuis. Heb nu al zin in de volgende lessen! Sandra

* Een zachte, liefdevolle les, je bent helemaal in je element en dat is voelbaar. Eline

* Wat een luxe dat ik voor deze yogales de deur niet uit hoefde, dat je aan huis kwam maar de les wel de sfeer had van een studio! Leonie