Mijn naam is Fleur Brouwer (1981). 

GZ psycholoog differentiatie Kind& Jeugd, Systeemtherapeut, Bewustzijnscoach, Yogini.

Mijn werkervaring als GZ psycholoog en Systeemtherapeut heb ik sinds 2008 binnen kinder- en jeugdpsychiatrische instellingen opgedaan zoals de Bascule en GGZ NHN. Sinds een aantal jaar werk ik volledig als vrijgevestigde binnen een kleine groepspraktijk.                                                                                                  Mijn werkwijze is op maat gesneden, persoonlijk en vraaggericht. De therapeutische relatie en het creëren van een veilige sfeer nemen een belangrijke plaats in binnen mijn behandeltrajecten. Ik ga graag uit van de gezonde kant en de kracht van ieder om van daaruit samen op onderzoek te gaan en te kijken naar mogelijke aanpassing, verbetering en verandering.

Sinds 2015 doe ik aan yoga en realiseerde me door die ervaring dat ook het lichaam een belangrijke plaats inneemt en niet los gezien kan worden van het denken. Het lichaam is een waarheidsmachine. Emotie en gevoel speelt zich hier uit maar we zijn het contact met ons lichaam vaak verloren. We doorvoelen niet waardoor emoties weggestopt en onderdrukt worden waardoor blokkades ontstaan wat vaak gepaard gaat met lichamelijke klachten. Dit inspireerde me om me te verdiepen in de combinatie lichaam en geest door yoga, meditatie en spirituele ontwikkeling. Na yoga en meditatie teachertrainingen, bewustzijnscoach opleiding, vele workshops en retraites geef ik graag mijn opgedane ervaringen door middels yogales en coaching.

Ik ben dankbaar voor deze prachtige combinatie van psychologie en yoga waardoor zowel geest en lichaam centraal kan staan.