Verbinding met jezelf in deze tijd
Greetje en Fleur Brouwer

Op donderdag 17 december organiseert Fleur een dag voor jezelf naar jezelf met yoga en meditatie.

Buitenplaats De Hoorneboeg is een prachtige locatie centraal gelegen bij Hilversum tussen de bomen, aan de rand van de heide. Omringd door de natuur tijdens deze geheel verzorgde dag maakt dat je kunt ontspannen. Meer naar je lichaam, minder in je hoofd, even loskomen van de dagelijkse gang van zaken en enkel zijn. Dit wordt vergemakkelijkt door deze unieke stille plek waar energie vrij kan stromen.

Fleur is Yin Yoga docente en geeft Yoga Nidra. Daarnaast heeft ze haar eigen psychologenpraktijk waar ze werkt met volwassenen, koppels, gezinnen en kinderen. Yoga is voor Fleur een prachtige manier om het zelfherstellende vermogen van het lichaam te activeren en zodoende in balans te komen. De verbinding met je authentieke zelf, loslaten en te zijn met wat is. Haar practice wordt als veilig, liefdevol en warm ervaren.
Voor deze dag heeft ze haar moeder gevraagd als gastspreker. Greetje is gediplomeerd Astrologe en Tarotdeskundige. Ze houdt praktijk en geeft lezingen en cursussen. Greetje gaat ervan uit dat we bij de geboorte een blauwdruk meegekregen hebben waarin staat wat we op aarde komen doen en met welke talenten gewerkt kan worden om onze levensbestemming te vinden. Door vanuit die bron te leven komen we in een flow.

Deze dag zal in het teken staan van terugkeren naar en verbinden met jezelf. We richten de aandacht naar binnen wat ons ontvankelijk maakt voor de subtiele signalen van het lichaam. Vandaag draait om ervaren en voelen in plaats van denken en begrijpen. De zachte yoga practices en meditaties zorgen ervoor dat je naar binnen kunt keren en verstillen. Vanuit deze meditatieve staat van zijn kun je bewust worden, inzichten kunnen opkomen en opgebouwde spanning losgelaten.
De lezing kan anderzijds een leidraad zijn om meer inzicht te krijgen in de situatie hoe die nu is vanuit astrologisch perspectief. Hoe staan we ervoor, waar gaan we naartoe de komende tijd? Daarnaast wordt aandacht besteed aan de wijze waarop astrologie je kan versterken en zelfkennis kan vergroten. Ook is er de mogelijkheid om persoonlijk richting te krijgen in een 1 op 1 consult.

De heerlijke gezonde lunch met groenten uit de moestuin van Bij De Tuinman en vrije tijd in de natuur maken de dag compleet om je volledig in de watten gelegd en vrij te voelen.

Deze inspirerende dag is een waar cadeau voor jezelf!

Praktisch:

  • Ervaring met yoga is niet vereist.
  • De dag begint om 09u30, we sluiten af om 1700u.
  • Kosten bedragen 135euro per persoon en zijn inclusief koffie/ thee, lunch en tussendoortjes.
  • Een 1 op 1 consult met Greetje kan vooraf of op de dag zelf worden geboekt, goed om te weten dat niet iedere deelnemer aan bod kan komen dus als je verzekerd wilt zijn van een plekje; boek vooraf!
  • Nederlands is de voertaal.
  • Meer informatie over Greetje Brouwer: www.greetjebrouwer.nl
  • Meer informatie over de locatie: www.hoorneboeg.nl
  • Uiteraard houden we met alle maatregelen rond Covid-19 rekening.

Deelnemen of vragen?
Bel, app of mail naar Fleur
06 46 226 876
brouwerfleur@hotmail.com